dinsdag 21 april 2015

Chantelle pont neuf

Kleding Chantelle PONT NEUF - Beugel BH - elfenbein Gebroken wit: € 6Bij Zalando (op 6-4-17). Gratis bezorging retournering, snelle levering en veilig . Moderne stijl die een zachte stof combineert met een comfortabel grafisch borduursel.

Schouderbandjes in één stuk om een . Chantelle Point Neuf gemakkelijk online bestellen. Bekijk de gehele lingerie serie in alle kleuren en profiteer van onze acties en scherpe prijzen. Op zoek naar Chantelle Pont Neuf slip ?

Beugelbh van het merk Chantelle uit de 'Pont neuf' serie. De bovencup is uitgevoerd in een lycra borduursel, de ondercup is uitgevoerd in een gestreepte . Beugelbh van het merk Chantelle uit de serie Pont Neuf. De bovencup is van lycra borduursel, de ondercup is gemaakt in een gestreepte zachte micro. Elegante beugel bh uit de lijn Pont Neuf van Chantelle.


De cups bestaan uit delen wat zorgt voor extra stevigheid comfort en een uplift effect. De lijn Pont Neuf van Chantelle is een eigentijdse serie met de nadruk op ondersteuning en support. Een grafisch patroon wordt gecombineerd met prachtig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts