woensdag 17 oktober 2018

Cervin kousen

CERVIN is een vooraanstaand beenmode merk uit Frankrijk met o. CERVIN Capri RHT Kousen en CERVIN Tentation Fully Fashioned kousen die . Het Franse Cervin levert een geweldig assortiment nylonkousen.

Van klassiek tot modern en van nylon tot echte zijde kousen. Nylonkousen en hold-ups zorgen ervoor dat je benen er altijd op zijn mooist uitzien, bekijk de zeer uitgebreide collectie kousen van Gio, Falke en Cervin. Klassieke nylonkousen en naadkousen van Cervin,nylons of zijde kousen om te dragen met jarretels of step-in, 1 nylon of met lycra.


Naadloze doorschijnende kousen van Cervin, met gladde tops, onzichtbare ingebreide versterkte hiel teen RHT.

De klassieke nylons die dagelijks gedragen . Speciaal voor u hebben wij Fully Fashioned Nylons en RHT kousen van 1 nylon en lingerie van bekende merken zoals Gio stockings, Cervin en Nylon . De Cervin Fully Fashion naadkousen zijn met recht …. De authentieke naadkousen worden nog steeds op de originele vlak-breimachines van . Cervin, luxe kousen en panties uit Frankrijk. Cervin is een van de bekenste en grootste merken in panties en kousen. Wereldwijd staat Cervin bekend om zijn . Collectie panty's, stay ups en kousen van Cervin.


De Cervin Seduction Couture is een kous zoals je ze maar weinig ziet, 1 nylon met een prachtige naad.

Nieuw in het assortiment van inSilk: exlusieve zijden panties en kousen van Cervin (Paris). Bekijk hier de produkten: Zijden panties en kousen . Cervin Paris – exclusieve nylons, Naadnylons, jarretels en kousen. Ben je een liefhebster van exclusieve nylonkousen en verleidelijke vintage lingerie? Cervin Havana Fully Fashioned Cuban Heel nylonkousen in Black. Cervin, Cette, Fiore, Gio, Gispsy en Trasparenze.


En net als MIOKI Lingerie alles op voorraad. Nylons hebben we van de merken Cette, Gio en Cervin. Naast nylon kousen petticoat hebben we nu ook zijde kousen van Cervin.


Cervin Capri Nylonkousen Naadloze doorschijnende kousen, met gladde tops, onzichtbare ingebreën versterkte hiel teen RHT Verkrijgbaar in de kleuren . Kousen natuurlijk van Gio of Cervin, ik ga graag voor kwaliteit. Cervin Sensual Luxe-zwart Kousen-Jarretel. Zelfhechtende kousen met brede kanten boord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts