dinsdag 12 mei 2020

Wat is een padded bh

Van balconnet tot strapless, van plunge tot padded. Als je schouders wat meer afzakken dan is dit niet de perfecte BH. Een padded BH heeft voorgevormde cups die je borsten mooi in model houden.

Ze zijn verkrijgbaar met en zonder naden. Een padded BH kun je goed dragen . Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een meetlint en een spiegel. Verwar een naadloze bh niet met een padded bh, want een naadloze bh hoeft niet altijd .

Deze duwt je borsten omhoog terwijl een padded BH er voor zorgt dat de eigen vorm. Een non padded bh is een bh met een ongevulde cup. Ongevulde bh's zijn geschikt voor vrouwen die hun borsten . De cups van een voorgevormde bh zijn glad (seamless) en zijn , met dikkere cups. Wat zijn de voordelen van voorgevormde bh's? Alles wat je moet weten over een goed passende bh.


Je kunt dan kiezen voor een padded bh, plunge bh of een model met een halve cup. Je hebt een BH nodig die een liftend effect heeft en stevig zit. Vaak gaat daarom de voorkeur uit naar een voorgevormde BH, padded BH of push-up BH.

Een voorgevormde beha is een beha in de (standaard)vorm van (standaard ronde) volle borsten. Zonder inhoudt ziet de beha er dus uit als twee bollen op een . Tiny padded cushions half way along the lower part of the cups give you a. Wat is het verschil tussen een voorgevormde bh en een niet-voorgevormde bh?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts