maandag 15 juni 2020

Wat is de grootste cupmaat

Het is haar nu eindelijk gelukt, Mayra heeft de grootste cupmaat die tot nu toe bekend is. Wat vind jij van Mayra's extreme borstvergroting? Wat nog meer opvalt: De gemiddelde cupmaat is net iets groter dan C; In Nederland wordt vaker cup E gekocht dan cup A;; Vrouwen in de .

De maten van beugelbeha's en andere voorgevormde beha's bestaan uit een letter die de cupmaat aangeeft (een indicatie van het volume van de borsten) en . Het kon natuurlijk niet uitblijven: er is nu ook een kaart die laat zien waar de vrouwen met de grootste cupmaat wonen. Cupmaat ZZZZ: gigantisch en puur natuur. Norma zich daarom de vrouw met de grootste natuurlijke voorhang ter wereld noemen.

Voor wie het interesseert: een persberichtje over de cupmaat van. De grootste natuurlijke borsten hebben cupmaat 100ZZZ. De gemiddelde cupmaat wordt daarentegen wel steeds groter, iets wat wij alleen maar toejuichen! Top Vrouwen met de Grootste Nep Borsten.


Ze reisde naar Brazilië om eerst te vergroten naar een cup KKK en later zelfs MMM. Wil jij weten wat de gemiddelde cupmaat is? Vrouwen in Engeland hebben de gemiddeld de grootste cupmaat.


Hier heeft maarliefst van de vrouwen cup . Grote maten lingerie – sexy lingerie grote maten.

Ulla BH - Body cupmaat: B, C, E, F, G, H, I, J, K, tot de grootste cupmaat L.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts