vrijdag 2 oktober 2015

Stretch bh

MAGIC Bodyfashion bh verlengstukje set van (haaks). Magic lift steun-bh Glamorise huidkleur - Cup B. Bustier met bandeauvorm van stretch tricot.

De cups van de Soft Stretch bh zijn dubbellaags. De onderlaag van de cups is katoen dus ook geschikt voor gevoelige hui en de bovenlaag is gemaakt van . Shop online voor Stretch Bh uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. De BH waar iedereen over praat is alleen vandaag te koop op ClickToBuy!

Met zijn ideale en universele pasvorm . Upplev vårt otroligt populära BH-koncept Bravo som har fått kvinnor över hela världen att ge upp sin dagliga kamp mot obekväma BH:ar. Met functioneel rug gedeelte, voor een perfecte pasvorm De dessous-cup verleent de borst een natuurlijke, ronde vorm Lijst van kant Bi-elastische cup. Voor maximaal comfort zit de sluiting van deze BH aan de voorzijde. De zachte stretch cups ondersteunen uw borsten en de cm brede bandjes knellen . Push-up cup voor adembenemende ogenblikken, Ultrafijn, zijdemat glanzend dessousmateriaal. De dessous-cup verleent de borst een natuurlijke, ronde vorm.


YOUTHGIRLS in de Esprit Online-Shop. Veel verschillende designs en kleuren voor uw droomoutfit van Esprit!

Per Cup Maat een ander Artikelnummer PUSH UP B. De cups vormen zich naar de Borst en zijn afgewerkt met delicaat kant. De cups ondersteunen de natuurlijke vorm van de borst. Chique kant -De cup verleent de borst een natuurlijke, ronde vorm -Lijstafwerking van kant -Verstelbare schouderbandjes met . Voorgevormde bh met beugel; Deze beha heeft verstelbare schouderbandjes; De bh is erg zacht en rekt in alle kanten mee, opti-stretch bh; Deze bh is geheel . Bi-stretch bh (Mey Dames Carolin).


U spaart met dit product punten. Für einen reizvollen Auftritt das richtige Drunter. Spitzendetails in edlen und dezenten Tönen schmeicheln jeder Frau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts