vrijdag 23 oktober 2015

Torselet strapless

G met voorgevormde cups en afneembare bandjes. Kleemeier torselet 303zo goed als nieuw. Kan strapless gedragen worden kleur 8787.

Betaalbare bruidsmode torselet van Poirier, Kleemeijer en Di Lorenzo. Kies dan voor een corset of torselet bruid als trouwlingerie. Liever een strapless bh bruid als bruidslingerie? Dan heb je keuze in glad of afgewerkt met het .

Zoals bij iedere bh heeft ook elk model strapless bh en torselet haar eigen specifieke pasvorm. Welkom bij dé lingerie en badmode winkel van Nederland. Shop de meest uitgebreide collectie van merken als Prima Donna, Seafolly Marie jo.


Zij zei dat ik beter gewoon een strapless bh kon kopen in een mooi setje. Ik ging er gewoon van uit dat je altijd een torselet onder je trouwjurk . Vandaag voor de 2e keer mijn jurk gepast, maar. Waar Push Up Strapless Bhberichtenmaart 2012Kan Geen Mooie Strapless Bh Vinden ? Heb je bijvoorbeeld een strapless jurk met een spannend decolleté. Een Torselet of corsage biedt genoeg steun en heeft als voordeel dat het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts