woensdag 25 november 2015

Blouse met decollete

Vergelijk decollete Dames Blouses en vind de laagste prijs. Bestel kleding online bij de beste webshops. Decollete blouse - Ontdek nu de grootste keuze aan mode van TOM TAILOR en dagelijks nieuwe producten!

Een blouse van geweven viscose met een licht onregelmatige structuur. De blouse heeft een V-decolleté voor en achter, een opstaand boordje langs de . Blouse , decolleté van kant met laagjes.

Ontdek dit en nog véel meer kledingstukken in Bershka met elke week nieuwe producten. Soepelvallende stof, gekruiste hals, lange mouwen. Voor decollete blouse shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten.


Bedrukt patroon, striksluiting, gekruiste hals, lange mouwen met manchetten met knopen. Mooie loos-fit chiffon blouse met lange mouwen. Asymmetrische model, de achterkant is iets langer dan de voorkant. Voorzien van een geregen decolleté wat .

Zwarte blouse met schouder decolleté. Geschikt voor een chique night on the town of casual met legging en boots. Kleine bindceintuur voor accentuering van . Blouse met omzoomde V-hals en lange mouwen.


Rits en knoopaccent op het voorpand. PRODUCT CODE : 16YOX-PEFBOLTOP 29. BLACK Black NEW MARINE Blue ICE MILK . Bedrukte blouse met decolleté in kant 1 katoen Korte mouwen V-hals Lengte : standaard Bedrukt motief Detail stof : Kant.


Op de sociale media was er flink wat kritiek op het diepe decolleté van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts