donderdag 5 november 2015

Gel bh

In deze categorie kunt u bh's met lichte of dubbele gel bekijken van het merk After Eden Wonderbra. Wilt u liever een bh die u extra volume geeft maar zonder . Speciaal voor de kleinere cupmaten of voor de dame die volume wenst, deze Bh met gladde cup en een dubbele gelvulling.

De zijpanden het middenstuk . So sexy gel bh in kant met multifunctionele schouderbandjes in offwhite. Deze bh heeft een single gelvulling voor een elegante push up en optimaal comfort. Eén van de trends deze zomer is de jeans print. Deze Indigo serie uit de LingaDore Beach Collectie met een zomerse lime-kleurige voering staat zowel vrouwe.


After Eden Sensitive bruin push up bh. Levertijd: Direct uit voorraad; Met Ater Eden in je persoonlijke collectie heb je niet . LingaDore Daily Lace Gel Push-up BH Ivoor. Effen T-shirt BH met gel vulling uit de basiscollectie Daily van Lingadore. Je borsten worden door het gel kussentje mooi, rond omhoog gedrukt. Anna Push Up Gel BH Roze van After Eden kopen voor € 399.


Alles Lingerie is een online lingerieshop, met merken als Cherry Beach, Elomi, Freya, Hanro, La Perla, Lejaby, Lingadore, Lou, TC WOW, Zeki en vele andere. Je nieuwe gel push up bh of beha met dubbel gel pads vind je hier.

Een gel bh is de nieuwste en comfortabele manier van push up effect doormiddel van vaste . Zorgt voor een extra push-up effect. De vullingen dienen onder de borst in de beugel bh aangebracht te worden. Uit de serie Tempting van After Eden een BH voorzien van een dubbele gelvulling. Met dit BH model kunt u het volume op een natuurlijke manier vergroten met . Ideaal voor onder topje, jurk of bruidskleed.


De BH plakt op de huid voor een optimale bewegingsvrijheid. Is watervast, dus kan ook onder de bikini gedragen . After Eden Anna Gel lace bh zwart Deze bh is voorzien van een Gel vulling voor een elegante push up en optimaal comfort. After Eden dubbel-gel BH nieuwe nr. De dubbel-gel BH van After eden heeft een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts