vrijdag 10 augustus 2018

Dames hipster

Koop hipsters voor een comfortabele pasvorm en iets meer dekking. Onze hipsters zijn beschikbaar in elke kleur en stijl – mix met je favoriete accessoires! Koop nu online hipster tailleslips bij bonprix.

Omdat ze nauw aansluiten, zijn de tailleslip en de dames hipster ook heel geschikt om onder strakke rokken of . Vele verschillende varianten, van . Waarbij de hipster zoals de naam al zegt meer op de heup gedragen wordt in tegenstelling tot de dames boxer, wat eigenlijk een verkapte mannen boxer is. De keuze voor onderbroeken voor dames varieert van klassieke slips, de hoger uitgesneden onderbroek tot de minimalistische string en de modieuze hipster.

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy richtlijn moeten we je toestemming vragen om cookies te plaatsen. De slips zijn uitgevoerd in een katoenen kwaliteit en afgewerkt met een kanten rand aan de bovenzijde. Dames slips zijn er in diverse soorten en maten.


Van kanten dames slips met bijpassende bh tot shorts in vrolijke prints. Ga voor een comfortabele hipster in . Comfortabele beha's met bijpassende hipsters, slips en strings in de leukste modekleuren, van de fijnste materialen. Een donkerpaarse dames hipster met kanten details en een klein strikje aan de voorkant.


Dames Funderwear hipster promo PER STUKS!

Dames JC Underwear hipster Tijger duo Per stuks. Neem dan een kijkje in onze webshop. Maak je keuze uit meer dan 1hipsters! Gebruik meerdere filtervelden voor het beste zoekresultaat. RJ the good life dames hipster grijs, perfecte pasvorm, nu online te koop bij RJ Bodywear!


Ten Cate Secrets dames kanten hipster. Ten Cate Luxury Cotton dames hipster.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts