donderdag 23 augustus 2018

Oroblu body string

De String Body van Oroblu is een prachtige body uit de Dolcevita collectie. Deze naadloze string-body is perfect om te dragen onder een jurkje maar ook in een . Een prachtige body string met een wijde ronde hals en lange mouwen.

De Oroblu Dolcevita bodywear is van een uitmuntende kwaliteit en heeft een zeer goede . Oroblu string body - ronde hals lange mouw gemaakt uit superzacht microfibre sluiting met drukknoopjes ook verkrijgbaar in slip-uitvoeri. De Bodywear collectie van Oroblu is ontwikkeld vanuit de gedachte dat . Een goede garderobe begint met de juiste basics.

Oroblu ondermode biedt een zeer ruim assortiment strings, slips, shorty's, boxers, shirts, tops en body's in de . Seamless string body with spaghetti straps and cound neck. Bodystring Dolcevita - Oroblu - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Oroblu body string - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Oroblu heeft ook een ruim assortiment bodywear: De Oroblu strings, slips en shorts zijn uitgevoerd met een hygiënisch katoenen kruisje en hebben een . Dolce vita Body string round string long sleeve.


Artikelnummer: oroblu dolce vita Body string round string long sleeve.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts