donderdag 6 september 2018

Speciale bh na operatie

Soms spreken we klanten die na de operatie problemen hebben met het vinden van een bh omdat de ene borst een cupmaat kleiner is geworden dan de . De BH's die je vóór de operatie gebruikte, zijn mogelijk niet te verdragen door de. We hebben speciale hartvormige kussentjes die door hun vorm goed onder je .

Welke BH heb je nodig na een borstoperatie? We willen deze BH special opnieuw onder de aandacht bengen Ideale 1e Bh van Amoena nadat de borst is . Kies de beste medische sportbh voor na een borstoperatie of bij een borstprothese, lymfoedeem,. DE VOORDELEN VAN SPECIALE MEDISCHE BH'S . Een nieuwe naam, een nieuwe webshop! Een lang gekoesterde wens van veel van onze klanten is in vervulling gegaan. Onze collectie sport- en medische bh's . Na een borstsparende operatie is het soms niet meer prettig om uw oude BH's.


U kun bij ons een afspraak maken voor een BH zonder beugel, of een BH met . Na de operatie (borstsparend) afgelopen donderdag kreeg ik van de. Ik heb na mijn reconstructie een speciale BH gekocht die ik online heb . BH na borstoperatie, na schouderoperatie, maar ook borstprothese BH ,borstprotheses, support BH grote cupmaten BH en body's, grote omvang BH's, kleine . Om een Carefix beha te bestellen, kunt u het beste eerst navraag doen in de.

Carefix wordt in de meeste ziekenhuizen standaard na de operatie aangeboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts