donderdag 3 oktober 2019

Wat is minimizer bh

Daardoor worden ze ook wat platter. En dus lijken je borsten in een minimizer bh optisch ongeveer een cupmaat kleiner. Je bent trots en zelfverzeker maar soms zijn er van die momenten dat een grote cupmaat net wat minder handig is.

Als vrouw wil je graag 'normaal' zijn dus ook wat betreft borstomvang. De cups van een minimizer BH zijn breder als normaal en geven de borsten op een . Je betaalt hier echter wel wat meer voor, maar dan heb je ook wat! Minimizer bh van Hunkemöller, prijs € 299.

Een goed aangemeten BH kost wat, maar dan heb je ook echt wat! Ben ik het niet mee eens,ik draag altijd de minimizer van hunkemoller,en . Rugklachten zijn bijna niet te vermijden. De minimizer-bh is dan precies wat je nodig hebt! Ze zijn verkrijgbaar vanaf cup D en hebben geen vervelende beugel . Een Minimizer Bh verkleint optisch de borsten met cupmaat. Belangrijk bij een Minimzer zijn de ondersteuning en het comfort.


Laat u overtuigen door de Minimizer bh van Triumph. Met een Minimizer bh van Triumph heeft u gegarandeerd altijd een hoog draagcomfort en ondersteuning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts