vrijdag 24 januari 2020

Transparante panty

Transparante panty's bij Pantyshoppen. Transparante panty's: De meest elegante panty's, volledig doorzichtig. Prachtig in huidskleuren, als make-up voor je benen.

Maar natuurlijk ook in zwart en de . Deze matte naturelkleurige panty is van top tot teen transparant en heeft geen broekje. Je kunt hem dus ook onder een korte rok dragen. Het is heerlijk om in de zomer een hele fijne huidskleurige transparante zomerpanty te dragen.

Kies de juiste huidskleur panty zonder voet of met voet en het . Ze worden heel het jaar door gedragen de transparante fijne panty's, voor een chique gelegenhei of gewoon in het tussenseizoen. Ultra transparante panty's zijn zo transparant dat het lijkt of je geen panty aan hebt. Deze panty's worden vooral zomers gedragen. Dunne transparante panty van denier met open teen en daardoor perfect in een open schoen te dragen!


De Oroblu panty Different is een nieuwe generatie panty met een hoge comfort. Heerlijke comfortabele transparante panty kousjes. Met versterkte teen en comfortabele niet knellende band.

Deze panty kousjes geven geen steun en kunnen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts