dinsdag 16 februari 2016

Wat is een korset

Korsetten worden soms ook om medische redenen gebruikt om het lichaam . In de oudheid droegen vrouwen al een korset. Maar ook in de moderne tijd worden korsetten gedragen.

Een korset is iets wat vrouwen vroeger gebruikte om er slanker uit te zien. Het werd wel alleen gebruikt door rijke mensen en was zeer pijnlijk. Een korset is een kledingstuk Een korset is bedoeld om de taille of de boezem te accentueren, soms worden korsetten ook om medische redenen gebruikt, het i. Met tightlacing probeer je iedere dag het korset wat langer en strakker te dragen om zo de taille te versmallen. Een orthopedisch korset is in verschillende uitvoeringen, materialen en maten leverbaar.


Soms volstaat een confectie korset dat . Wat komt er allemaal kijken bij het proces? Om je taille echt te verminderen is het noodzakelijk om op een vrij regelmatige basis een korset te . Korsetten met plastic baleinen ( goedkoper korsetten ) zijn niet zo geschikt om je middel heel strak in te. Wat is het verschil tussen torselet,bustiers,korsetten. Wat is een korset, informatie over Korsetten zoals een Orthopedisch Rugcorset op maat. Een korset is een ondersteuningsband voor rug, buik en bekken.


Een korset verandert niet alleen het figuur, maar vermindert ook de eetlust, wat leidt tot blijvend gewichtsverlies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts