woensdag 5 februari 2020

Welke cupmaten zijn er

Er is gebleken dat de meeste vrouwen beugelbh's dragen, dus daar gaan we nu maar. Zo kunnen de cups van de ene bh in cupmaat 75C veel groter zijn dan de cup . Er bestaan buiten diverse borstgroottes, ook diverse vormen.

Beha's zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Hoewel behamaten nagenoeg overal op dezelfde manier worden opgemeten, zijn er tientallen maatsystemen en -tabellen in gebruik. Welke maat je ook hebt, bij Annadiva slaag je zeker.


Een aantal merken, zoals Freya, Fantasie en Prima Donna zijn gespecialiseerd in grote cupmaten.

Houd er rekening mee dat de maten per merk iets kunnen verschillen in grootte. Er zijn twee delen die deel uitmaken van een bh maat. Voor het meten van je cupmaat, meet je het volle gedeelte van je borst op. Nog geen idee welke pasvorm geschikt is voor jou?


BH maten met letter voor omtrek onder de borst en het cijfer voor het verschil met. De dubbele letters zijn ook verdwenen, DD is E. Ze zijn voorzien van borsten om jaloers op te zijn, maar ook onze Carice,. Dat riep bij ons de vraag op: welke cupmaat hebben onze BN'ers . Maak me er niet op af, want ik heb het ook maar gehoord Lachen.

DD en E zijn als ik het niet verkeerd heb hetzelfde Ja Zelf heb ik F en ben . Het is lastig om te zien welke cup een meisje heeft. Daarbij zijn er bij veel modellen van BH's allerlei modellen die opties een grotere cup . B is de meest gangbare maat die er is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts