dinsdag 14 juli 2020

Verlenging bh sluiting

Ook BH verlengstukken koop je bij Livera Bezoek onze webshop en bekijk het assortiment BH verlengstukken of vind een filiaal bij jou in de buurt. BH extender met haakjes om de bh tot 4cms breder te maken. Handige tussenstukje om bij de hand te hebben wanneer je bh net te strak is.

Wat voor bh accessoires je ook nodig hebt, je kunt ze vinden in de webshop van Hunkemöller. De oplossing is BH Verlenging met deze orginele Magic Bra Extender! De BH verlenging wordt tussen de sluiting van uw te kleine BH geplaatst waardoor de BH . Dit handige tussenstukje kan je gebruiken om je BH te verlengen als je wat bijgekomen bent of als je borstomtrek is toegenomen.

Naadloze meegroei bh - voedings-bh met extender wit. Het setje bestaat uit drie kleuren (teint,wit,zwart), Dit toebehoor . Shop online voor Bh-verlenging uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Heel handig om de beha te verlengen.


Een Bh verlengstukje is ideaal als bh sluiting om beha. Je kan zelf kiezen hoeveel verlenging nodig is, hier zijn diverse haakjes voor met . Door de Long Bra Extender van Julimex vast te haken aan je rugsluiting van de beha zal de lengte van je beha band toenemen voor meer comfort. Deze Bh verbreder is eenvoudig te bevestigen aan de achtersluiting van iedere bh en is voorzien van een zachte achterzijde voor een ideaal draagcomfort.


Hiermee is de omtrek van je bh heel eenvoudig te verruimen.

De subtiele bh-verlenging met drie haakjes is geschikt voor de meeste beha's met een sluiting van . Lage rug bh gehalveerd gordel verlenger haak verstelbare. Door deze tussen de sluiting te voegen kunt u een te krappe beha tot 4cm ruimer maken. Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken! Een Bra Extender, een verlenging van het rugbandje, dé oplossing als je bh iets te strak geworden is. Deze Bra Extender van Julimex is geschikt voor een bh . BH-verlenging van LASCANA, voor een diepe rug.


Passend bij elke BH, in de achtersluiting in te haken. Voor een diepe rug; Passend bij elke BH; In wijdte verstelbaar; In twee afm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts