vrijdag 24 juli 2020

Wat is de kleinste bh maat

Maar om je maat te weten, heb je meer nodig dan alleen weten dat je 'hele kleine borsten' hebt. Met de bh-check bepaalt u uw bh maat nauwkeurig of vraag om persoonlijk advies. Buig voorover tot je rug horizontaal is, je borsten zitten nu wat hoger in het .

Onze missie is: exclusieve lingerie voor de kleine bh maat, cup AAA, AA en A. Misschien wil je af en toe wat extra's bij bepaalde kleding of gelegenheden, . Ook meiden met een kleine cupmaat willen graag een mooie beha, en dat is - net als bij grote cupmaten - nog best lastig. Vaak zijn ze kinderachtig of superplat. Ik heb trouwens geen trek in A bh`s zodat ik er kipfilets in moet doen.


Wat voor grote maten geldt, geldt ook voor kleine maten natuurlijk. Met de Zeeman BH-maattabel meet u snel en gemakkelijk welke BH-maat u heeft. Kijk in het schema wat het getal is dat bij de door u gemeten. De eerste beha die wat succes kende werd ontwikkeld door de Amerikaanse.


De kleinste cup is AA, waarop (in continentaal Europa) de maten A, B, C, E, . Je moet je maat kennen om de perfecte bh te kopen die je borsten een mooie vorm. De strapless bh is goed voor kleine cupmaten (A en B). Vraag dan vrijblijvend en gratis bh maat advies aan.

Hier vindt u alleen BH 's in maten A, AA en AAA met en zonder beugel. Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal? In onze tabel met Triumph-bh-maten vindt u een zo goed mogelijk passende maat.


In extreme gevallen kunnen te kleine cups de indruk van vier borsten geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts