dinsdag 1 september 2020

Wat is een plunge bh

Een plunge BH geeft een mooi decolleté net zoals een push-up bh doet bij. Als je schouders wat meer afzakken dan is dit niet de perfecte BH. Behalve dat het dragen van de verkeerde maat bh er niet mooi uitziet onder kleding kan het ook slecht zijn voor je rug, vooral als je borsten wat groter zijn.

De perfect plunge shape geeft een mooi decolleté en een sensuele look. Voorgevormde maximizer beugel bh Plunge . Bij de plunge BH zit het middenstuk aan de voorkant veel lager dan bij andere BH's. Het voordeel is dat je, met een grotere cupmaat een mooi diep uitgesneden .

The plunge balcony bra is one with a flexible shape and comfortable fit. Wat is het verschil tussen een voorgevormde bh en een niet-voorgevormde bh? Welk model BH het beste bij jou past, hangt af van de vorm van je lichaam en je.


Kies een plunge BH voor een spetterend decolleté, maar neem liever geen . De cup is uitgevoerd in een stevig geweven strets materiaal wat zich mooi . Een niet voorgevormde bh is een (balconette - hele cup of plunge bh) met of. Alles wat je moet weten over een goed passende bh. Je kunt dan kiezen voor een padded bh, plunge bh of een model met een halve cup.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts