woensdag 9 september 2020

Wehkamp bh zonder beugel

Bh zonder beugel van het merk Swegmark. Deze licht glanzende bh is afgewerkt met kant langs de cups en schouderbandjes. Katoenen bh met stretch zonder beugel van het merk Swegmark. De 3-delige cups zijn aan de bovenkant afgewerkt met kant. Deze comfortabele bh van Swegmark is gemaakt in gerecycled materiaal.


Wehkamp bh zonder beugel

De 3-delige cups zijn aan de binnenkant voorzien van mesh voor extra stevigheid. De Soft Sensation bh van Triumph is een super comfortabele voorgevormde microfiber beha zonder beugels. De cups zijn zacht, comfortabel, licht en elastisch. Glanzende bh zonder beugel van Swegmark met decoratieve afwerking langs de cups en schouderbanden.


De verstelbare schouderbanden zijn voorzien van . De bh is voorzien van een kanten afwerking met bloemen borduursels langs de cups. Bh zonder beugel van Sloggi uit de 'Romance' serie. De bh is gemaakt in een heerlijke zachte comfortabele micro katoen kwaliteit.


Wehkamp bh zonder beugel

Bh zonder beugel van het merk Sassa Mode. Dit model is uitgevoerd in een stretch kwaliteit en langs de bovenkant van de cups loopt transparant kant. Glanzende bh zonder beugel met decoratieve afwerking langs de cups en schouderbanden. De verstelbare schouderbanden zijn voorzien van een lichte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts