vrijdag 30 oktober 2020

Zelfklevende bh

Deze zelfklevende en liftende cups van MAGIC Bodyfashion zijn ideaal wanneer je kleding wilt dragen met een blote rug of diep decolleté. Met deze huidskleurige zelfklevende MAGIC Bodyfashion blijven de schouders en de rug volledig vrij. Hierdoor kan je deze bh perfect dragen onder elke top of . Vergelijk een ruim assortiment handige, onzichtbare plak bh's met de laagste prijzen!


Bestel direct online en profiteer van goedkope . De Plak bh is een strapless oplossing. Deze bandloze beha is onzichtbaar, comfortabel en voor grote maten beschikbaar.

Deze Zelfklevende Plak BH (Amazing Bra) van Magic is de originele NuBra,. De zelfklevende Laag Decollete BH van MAGIC heeft vaste cups met push up . De bh heeft geen schouderbandjes en ook geen band aan de achterkant, waardoor deze bij uitstek geschikt is om te dragen . In dit artikel leggen wij uit hoe een Zelfklevende Siliconen Push Up BH werkt. Instructies voor het aanbrengen, het verwijderen van de plak bh . Heb je een mooie jurk met open rug of een topje zonder schouderbandjes en komt je BH er bovenuit?


Dat is geen probleem met deze zelfklevende BH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts