vrijdag 2 oktober 2020

Zomerpanty oroblu

Deze uiterst comfortabele zomerpanty draagt zeer luchtig en koel. De prachtige kleuren van de panty geven een natuurlijk zongebruind effect. Oroblu biedt een enorm groot assortiment panty's: van de dunste zomerpanty's, 1 en denier producten tot dikke, ondoorzichtige (opaque) panty's in 8 .

De Suntime panty van Oroblu geeft een natuurlijk, zongebruinde uiterlijk. Deze super-transparante zomerpanty met platte naden draagt zeer luchtig en koel en . Suntime panty OROBLU: luchtig, koel draagcomfort. Het onzichtbare teengedeelte om ze in een open schoen te dragen.

Hier vindt u informatie over het Italiaanse merk Oroblu. De Oroblu Panty is een begrip in de modewereld. Koop uw Oroblu Panty online bij Pantyspecialist. BIJ STUKS OF MEER KORTING (IPV ) Mooie zomerpanty van denier die het been een gebronsd effect geeft.


De panty is helemaal transparant; . De Suntime Panty van Oroblu is een zeer transparante panty van denier. Deze panty geeft een natuurlijk bruiningseffect.

Op zoek naar Oroblu Panty Suntime met bronzing effect in denier (donkerbeige) ? Comfortabele zomerpanty luchtig en koel voor een natuurlijk zongebruind effect. Onzichtbaar teengedeelte dus ook te dragen in een open schoen. Super transparante zomerpanty zonder tenen. Deze dunne panty is zeer fijn geweven en vrijwel onzichtbaar. Toch zorgt hij ervoor dat jij zonder zon mooie . You are my sunshine, my only sunshine, you make me happy!


De Oroblu Suntime maakt iedere vrouw happy, mooie dunne panty met een dikte van denier . Draag je graag pumps met een open teen, dan is er de teenloze zomerpanty. Oroblu heeft een panty die zo dun is dat je hem zelfs met een . Snel thuisbezorgd en gratis retour! Nu tijdelijk: oroblu panty plaisir voor slechts € 1(excl. € verzendkosten)! Dunne, teenloze zomerpanty met een natuurlijke uitstraling voor een 'blote benen' effect.


De Sunny panty is extreem dun, slechts denier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts