dinsdag 10 november 2020

Zwangerschapsshort

Dankzij de elastische boord en elastische beenopeningen zit deze Noppies short comfortabel tijdens je zwangerschap. Deze short geeft ondersteuning aan de . Zwangerschapsshort blue bleached - bpc bonprix collection nu in de onlineshop van bonprix.

Zwangerschapsshorts zijn super handig tijdens de zomer. Ze zijn voorzien van een buikband die je buikje extra ondersteuning biedt. Leuk en stoer shortje met uitgewerkte zakken aan achterzijde.


Zachte naadloze zwangerschapsshort die lekker over je zwangere buik valt, met korte pijpjes en elastische band voor extra steun.

Het model heeft een tricot band rondom de buik. Het zwangerschapsshort is voorzien van een verstelbare tailleban riemlussen, een knoopsluiting en een sier . Deze zwangerschapsshort denim van Prenatal is gemaakt van een comfortabele stretch-denim. Het model is aansluitend met een zachte band om de buik en . Noppies Zwangerschapsshort Chloe zwart.


Lekker luchtig en gemaakt van soepele materialen De positie korte broek Chloe van Noppies met grafische print is . Een stijlvol en comfortabel Zwangerschapsshort shopt u online bij Noppies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts