woensdag 11 november 2020

Zweetshirt wielrennen

Zweten is noodzakelijk, maar welk zweetshirt draag je tijdens het sporten? Wat is het beste zweetshirt van Odlo of Craft? Zweetshirt voor sport is fijner omdat hij je droog houdt.

Zo'n Craft gaatjes shirt als ondershirt is de ideaal bij wielrennen en hardlopen! Een zweetshirt onder je fietsshirt zorgt dat het zweet wordt afgevoerd. Zo blijf je droog en krijg je het minder koud als je even stopt of een afdaling in . De Silvie Onderbroek is speciaal voor fietsers, of je nou gaat wielrennen, mountainbiken of gewoon recreatief gaat fietsen.

Ben nu een paar keer op de Tacx tekeer gegaan en stap er dan af met een drijfnat shirt. Wat mij tegenstaat is dat ik de garage bezig ben en het . Onderkleding: zweetshirts en thermokleding met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Fris, droog en warm op de fiets met merken als Castelli en 21Virages. Ben je op zoek naar goede fiets thermokleding.


Tijdens het wielrennen of mountainbiken is het verstandig om onder je fietskleding een thermoshirt te dragen. Achtergronden over fietsen, wielrennen, wielertochten, materiaal, voeding, training, doping. Eventueel een zweetshirt eronder, maar dat is eigenlijk niet nodig.

Veel wielrenners dragen geen ondershirt terwijl dat een stuk droger aanvoelt dan direct een wielershirt. Tot slot willen we u erop wijzen, dat bijvoorbeeld een zweetshirt of onderhemd een uitstekende aanvulling is om onder uw wielershirt te dragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts