vrijdag 22 mei 2015

Bh bol

Een uitgebreid assortiment sport bh's vind je nu online bij bol. Vandaag bestel veelal morgen in huis! Verleidelijke lingerie is een absolute must in het liefdesspel.

Liefst van al nog met een ondeugend en speels tintje. Bettyball beha wasbol voor cup wit, goudkleurig. Wees zuinig op je lingerie, gebruik de Bettyball. De Bettyball is dé oplossing om je mooie BH's veilig en .

Vergelijk mooie bh's uit de ruime nieuwe collectie van o. Hunkemöller, Zalando Wehkamp in alle soorten maten: laagste prijs online! Een bh wasbol, is zoals de naam al zegt, een bol. Je kunt hem open klikken en je bh er in doen. Daarna klik je hem weer dicht, en doe je de bh bol gewoon bij . Short Stories combineert topkwaliteit met veel vrijheid op een speelse en vrouwelijke manier.


Of het nu ondergoe vrijetijds- of strandkleding is: alles kan . Ik vind het een geniale uitvinding maar de wasbol is aan de kleine kant. Was jou bh met de bh wasbol van Julimex.

De bh wasbol beschermt jou bh zodat hij niet meer kapot gaat. Een bh wasbol kopen vanaf € 195! Eigenlijk moet je een bh netjes op de hand wassen, heb ik begrepen.


Ik gebruikte een wasbol van de Zeeman om de bh te beschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts