dinsdag 1 maart 2016

Open rug bh

Hunkemöller heeft verschillende bh accessoires speciaal voor kleding met een blote rug. Shop ze nu gemakkelijk online op Hunkemöller. Een rugloze bh is handig voor onder een jurk of top met een open of doorzichtige achterkant.

Bijvoorbeeld bij een zogenaamd rug decolleté of als je kleding aan . Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken! Heb je een mooie jurk met een open of lage rug? Bekijk hier onze oplossingen en bestel gemakkelijk online.

Girlscene's Annemerel droeg op haar eindexamen een jurk met een diepuitgesneden decolleté en een open rug, ze koos ervoor om behaloos naar haar gala te . Een goed passende beha (strapless is handig!), een schaar, naald en draad en hét jurkje met open rug waarmee je van plan bent de show te . Heb jij voor de kerst een jurkje gekocht met een open rug, maar weet je niet hoe jij je bh hieronder moet dragen? Hieronder geniale trucs om jouw grootste bh-struggles verleden tijd te. Maar hoe staan die flirterige jurkjes met open rug dan sexy met de . Hier is-ie: de oplossing voor 'de beha' in combinatie met 'de blote rug'. In de vorm van een filmpje met supersimpele DIY. Opvallend was dat er heel veel vragen waren over hoe ik dat nou deed met een open rug.


Bij zo'n open rug zie je natuurlijk gelijk je beha.

Onlangs maakten we nog een sport-bh van een oude onderbroek. Daarvoor hadden we alleen een schaar nodig. Ik heb jaren geleden een bh gekocht bij de Hunkemoller met doorzichtige schouderbandjes en een doorzichtige achterkant.


Calvin Klein Underwear PERFECTLY FIT Tshirt BH bare. Push-up-BH met Strepenmotief op de Rug - Donkerblauw - 85C. Yoga top 'Ekadasa' met open rug sage green M. Ik heb een jurkje met een lage rug. Wat voor een bh kan ik hier het best onder dragen.


Beha onder aan kan, want de rug is open. Nou is het dragen van geen Beha op zich niet zo'n groot probleem, . Een jurk dragen zonder bh, wanneer is dat nodig? Bijvoorbeeld omdat de rug of mouwen laag zijn uitgesneden, de bandjes van je bh naast .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts