woensdag 30 maart 2016

Oroblu different 80

De Oroblu Different panty is de nieuwste generatie panty's van Oroblu waarbij de nadruk ligt op een perfecte pasvorm en hoog draagcomfort. Ondoorzichtige, matte panty van Oroblu in denier waar comfort centraal staat. Deze panty heeft platte naden en een brede, zachte en comfortabele boord die .

Oroblu Different panty Kleur: Singapour. Oroblu Different panty Deze ondoorzichtige panty, denier, wil je niet meer uitdoen. Different denier is vrijwel dekkend op de huid en heeft een matte finish waardoor je benen langer en dunner lijken. Als je deze panty goed verzorgt en in een .

Op zoek naar Oroblu Panty Different in denier ? De Oroblu Different panty is met afstand de meest comfortabele, denier panty. De extra brede, anatomisch gevormde tailleband voelt waanzinnig lekker . Deze super opaque (ondoorzichtige) panty, denier, wil je niet meer uitdoen. Draagt zo comfortabel dat hij voelt als een 2e huid. Different Panty in de kleur negre van het merk Oroblu. Different is de panty met het meeste comfort.


Oroblu Different is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van vrouwen die een perfecte pasvorm, comfort en stijl zoeken. Oroblu panty Different denier black bij Promiss.

Voor 22:00u besteld = morgen in huis! Oroblu DIFFERENT denier panty bestel je bij Elzinga Kousen - Snelle levering en groot aanbod Panty's, Sokken, Leggings en meer Beenmode. Oroblu - Different Panty, denier, kleur Negre (bruin) - GRATIS VERZENDING vanaf €3- Voor 17:besteld? Deze mooie ondoorzichtige denier panty draagt zo comfortabel dat hij voelt als een 2e huid. De brede top zit perfect rond je taille.


De Oroblu Different denier is een ondoorzichtige panty, die je niet meer uitdoen wil doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts