maandag 11 april 2016

Bh extender

Ook BH verlengstukken koop je bij Livera Bezoek onze webshop en bekijk het assortiment BH verlengstukken of vind een filiaal bij jou in de buurt. BH verlengstuk mm 2-pack is een ideaal verlengstuk voor een BH die te strak zit. Het geeft een betere pasvorm aan een te kleine BH en is vooral geschikt .

BH extender met haakjes om de bh tot 4cms breder te maken. Handige tussenstukje om bij de hand te hebben wanneer je bh net te strak is. Handig verlengstuk voor je bh, om de omtrek te vergroten.


Deze bh verlenger is te gebruiken bij iedere bh met drie haakjes.

Met dit BH verlengstuk kan je de BH precies zo bijstellen dat hij comfortabel zit. De BH extender voorkomt dat u tijdens de zwangerschap of bij gewichtstoename . Wordt je beha te klein in de omvang? Met deze beha-extender verleng je op eenvoudige wijze de beha, waardoor de omvang tot maten . BH extender met haakjes Tijdens de zwangerschap houdt je lichaam extra vocht vast en aankomen hoort erbij. Meestal wordt een meegroei beha in het begin . BH-verlengstukje (Made in Femmes Bra extender).


Met een beha-extender verleng je eenvoudig je beha, waardoor de beha een omvangsmaat groter of een . Verleng gemakkelijk de achterkant van uw Beha met de Secret BH extender.

De ideale en simpele oplossing bij gewichtstoename, zwangerschap of andere . Deze bra extenders (2-haaks cm breedte) van MAGIC Bodyfashion zijn verlengstukjes voor wanneer je bh even te strak zit. De extenders zijn voorzien van 2 . BH verlengstuk - set van stuks - ideaal voor tijdens de zwangerschap! Dit Save-A-Bra BH verlengstuk zorgt ervoor dat je al je BH�s bij kan stellen zoals jij dat . De Bra Extender is ideaal wanneer je BH net iets te strak zit maar de cups wel goed passen. Met deze Bra Extender van Julimex verleng je het rugbandje van je . Groothandel bra extender haak uit Chinese bra extender haak Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel beha e,bra extenders haak,1 . Vind Bh verlengstuk op Marktplaats.


Bh verlenger; Een verlengstukje voor aan de bh; U klipt deze verlenger aan de sluiting van uw bh en maakt de bh dicht op de . Magic Beha Extenders zijn verlengstukjes voor een beha die even niet lekker zit door zwangerschap, gewichtstoename of andere ongemakkelijke periodes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts