vrijdag 15 april 2016

Corrigerend jurkje hema

Bekijk de categorie corrigerend ondergoed op hema. En shop de leukste artikelen voor. Comfortabele lichtgewicht onderjurk die je een plattere buik, meer taille en stevigere billen geeft.

Deze zwarte figuurcorrigerende onderjurk met verstelbare spaghettibandjes vormt de buik, taille, heupen en billen. De jurk is naadloos, dus ook onder dunne . Hema kwaaltje of standaard bij corrigerend ondergoed? Figuurcorrigerende panty of broekje Hema?

Corrigerend ondergoed onder strapless jurkje? Ervaring met corrigerend ondergoed? Aan corrigerend ondergoed heb ik dus nog nooit gedacht!


Ik heb een corrigerend jurkje van de Hema onder dergelijke jurkjes. Nou zei een vriendin dat een corrigerend hempje heel goed helpt. Ik heb vorige week nog een onderjurk je gekocht bij de hema.


De action heeft vandaag een corrigerende onderjurk te koop. Ik heb ook eens een corrigerend hemd van de Hema gekocht, maar daar .

Zo zal een nauwzittende jurk of rok bepaalde gedeeltes van het lichaam accentueren. Corrigerend ondergoed zorgt ervoor dat je net wat zelfverzekerder die strakke jurk aantrekt. Niet alleen de buik gaat gebukt onder corrigerend ondergoed; ook benen lijden eronder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts