donderdag 5 mei 2016

Corset jarretels

Savoir Faire Corset-Chemise Antiek Rose Voorkant . Kanten en satijn bustier met jarretels. Sexy PU-Leer en kanten jarretels underbuste corset.

Dames corrigerend korset - bpc bonprix collection. Gothicana by EMP - Corsage - Satin Queen Corset Top. Vind corset +jarretels op Marktplaats.


Leren corset met jarretels en stevige sluitrits aan de voorzijde.

Wij hebben kanten Lingerie corsetten en van de mooiste lingerie stoffen. Een Lingerie Corset Bustier geeft direct een sexy gevoel, de jarretels en bedekte buik . Jarretel Corset + Bolero + G-string. Jarretel korset, bolero en string gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Het korset heeft een rits, baleinen rondom, . Zowel corsetten als waist-cinchers zijn sterk vormend in de taille en verkrijgbaar met of zonder jarretels. Uiteraard zijn alle corsetten en waist-cinchers voorzien . Corset van flexibel materiaal met transparante inzet.


Cups zonder beugels, versiering tussen.

Groothandel jarretel corset uit Chinese jarretel corset Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel lederen korsetten,lederen underbust,zandloper . Wit corset met jarretels en bijpassende string. Dit witte bustier setje bestaat uit een corset, (afneembare) jarretels en string. Licht roze corset met string en jarretels.


Deze licht roze corset is afgewerkt met zwart kant en aan de zijkant met zwart transparante stof. Lingeriewinkels hebben een breed assortiment bh's, slips, nachtkleding en corrigerend ondergoed. Een corset is een vorm van lingerie.


Een corset bestaat uit een top met voorgevormde cups of baleinen die door middel van een veters . Mooi kort corsetjurkje met brede sexy jarretels met geweldige vintage knijpers en een sexy vetersluiting aan de achterkant. Kanten Underbust Korset met Afneembare Jarretels Zwart - Goedkoop en voor 16:uur besteld morgen in huis! Geef u over aan de zacht gefluisterde beloftes uit lichtgrijs kant in filigraan en zachte tule in een veelbelovend design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts