dinsdag 10 mei 2016

Hunkemoller kerst

Sexy, sensueel en glamorous; Ontdek nu de Kerst collectie online. Shop nu de mooiste bh's met luxueus kant, glimmende diamantjes en prachtige prints. Ben jij helemaal klaar voor de december maand?


Denk aan leuke kerst deco in huis, cadeautjes voor vrienden. Hoe leuk is het om tijdens de feestdagen lekker uit te pakken (trek die party outfit maar uit de kast!) en jezelf. Nog minder dan een maand en dan is het zover. Om alvast in de stemming te komen, lanceert Hunkemöller een .

We worden door Hunkemöller verrast met een collectie vol roo zwart, zachtroze, champagne en prachtige blauwtinten. Over een paar weken is het december en dat betekent dat Kerst voor de deur staat. Hoe kun je dit beter vieren dan met Doutzen x Hunkemöller lingerie? Wat een sfeer, wat een Kerstfeest! BVH Display op maat gesneden dozenserie geeft Hunkemoller een.


Doutzen Kroes is de nieuwe ambassadrice van het lingeriemerk Hunkmöller. Eerder dit jaar werd de eerste collectie die Doutzen Kroes samen . We kunnen wel stellen dat Doutzen zich weer van haar beste kant laat zien in de nieuwe kerstcommercial van Hunkemöller. Speciaal voor de feestdagen heeft .

Sylvie Meis heeft deze week haar nieuwe collectie voor Hunkemöller gelanceerd en ILFN was er bij. Met deze nieuwe collectie weet Sylvie . Hunkemöller, het grootste lingeriemerk van Noord Europa, organiseerde op donderdag oktober een spectaculair feest om zowel 'The Sylvie . De 37-jarige presentatrice hult zich donderdag traditiegetrouw in pikante feestelijke setjes van lingeriemerk Hunkemöller. Ondanks het barre winterweer zorgt lingerielabel Hunkemöller straks voor stijgende temperaturen in de slaapkamer. Hunkemöller heeft voor de kerst weer een prachtige lingeriecollectie.


Supermooie stoffen en donkere kleuren en héél veel details! Om alvast helemaal in de kerstsferen te komen is hier de nieuwe reclame van Hunkemöller voor je. Ongeveer drie maanden geleden nam . Sylvie Meis, die aan het begin van dit jaar scheidde van Rafael van der Vaart, bewijst maar weer dat singles ook een geweldige kerst kunnen . Wie weet welk liedje gebruikt wordt voor de Hunkemoller reclame?


Ik bedoel die met Doutzen in kerstsfeer. Het is een hele sexy Hunkemoller kerst collectie deze keer. Sylvie Meis is natuurlijk vooral bekend van dit merk en de mooie foto's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts