maandag 23 januari 2017

Bh rugdecollete

Hunkemöller heeft verschillende bh accessoires speciaal voor kleding met een blote rug. Shop ze nu gemakkelijk online op Hunkemöller. Een rugloze bh is handig voor onder een jurk of top met een open of doorzichtige achterkant.

Bijvoorbeeld bij een zogenaamd rug decolleté of als je kleding aan . Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken! Hieronder geniale trucs om jouw grootste bh-struggles verleden tijd te. Maar hoe staan die flirterige jurkjes met open rug dan sexy met de .

Een goed passende beha (strapless is handig!), een schaar, naald en draad en hét jurkje met open rug waarmee je van plan bent de show te . Met deze tips geef je je borsten ondersteuning en is je ondergoed gegarandeerd onzichtbaar. Laat jij ook wel eens een heel mooie jurk hangen, puur omdat-ie een diep rugdecolleté heeft en je je geen raad weet met je beha op die . Ik vroeg me af hoe ik dit het beste kan oplossen met de bh. BH gezocht voor laag uitgesneden rugmei 2014Transparant rugbandjenov 2012Welke BH onder jurk met lage rug?


Mijn beha en galajurk gaan niet samen! Op deze website wordt natuurlijk vooral aandacht besteed aan de voorkant van het lichaam, maar de achterkant van het lichaam is minstens zo belangrijk; het . Strapless, backless, met een diep decolleté of een gewaagde cut-out. Sommige trends bezorgen de modebewuste vrouw al eens wat .

Een jurk met een prachtig rugdecolleté? Maar naar een stevige beha zonder rugbandje blijft het vaak zoeken. Je hebt de perfecte jurk gevonden voor een avondje uit.


Het enige probleehet is er eentje met een open rug. Tijdens het sporten bijvoorbeel wanneer je geen stevige sport BH hebt. Ook bij die fantastische jurkjes en tops met open rug kunnen borsten . Zoja haal die eruit en plak die samen met je plak bh onder je jurk. De oplossing om uw eigen BH in combinatie met een diepe rugdecollete te kunnen . Wat draag je met een rugdecolleté, een transparante top of een gladde jurk? Heb je een topje of een mooie jurk met open rug decolleté?


En je wilt je eigen bh eronder dragen? Dan kun je gebruik maken van deze speciale bandjes die je . Hoewel de open rug en BH een lastig combi zijn, er zijn wel degelijk goede opties: plak BH's (met of zonder vleugels), strapless, low back strap .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts