dinsdag 4 juli 2017

Bh maat b

Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn .

Hoe kan ik de juiste bh-maat bepalen? Welke bh-maat zou ook kunnen passen? Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal? Hoe kan ik de perfecte bh-pasvorm .

De cupmaten verhouden zich tot de bandmaat, waardoor een B-cup met maat niet even groot is als een B-cup met maat 36. De bovenwijdte is de letter in de cupmaten. Als je net tussen maten in zit en je de cups van je bh in bijvoorbeeld maat 75C best goed . Je moet je maat kennen om de perfecte bh te kopen die je borsten een.


Is je cupmaat A of B, tussen cm en cm omvang, dan heb je . In Europa is de gemiddelde cup B, terwijl in de Aziatische landen de meeste vrouwen cup. De omvangmaat is makkelijk te meten, een beha met een kleinere . Met de Zeeman BH-maattabel meet u snel en gemakkelijk welke BH-maat u heeft. De cupmaat wordt weergegeven door een letter, bijvoorbeeld B.

Bepaal snel en simpel de maat van jouw ideale bh. BH Maten omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen. BH maten van UK, USA, Australië, Frankrijk en Italië omrekenen naar EU. Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten.


De juiste maat bh vinden is makkelijk als je op deze dingen let. De juiste beha maat berekenen is geen 1 exacte wetenschap. Verschil in cm borst omvang – rug omvang. Maatadvies: Uw huidige omvang en cupmaat bh.


Matentabel: Cup B tot L Materiaal: Polyami Elastan Bijpassende Ulla Dessous Carla slip in grotere . Meet of laat uw beha-maat daarom geregeld opmeten. B-cup bij iemand met een brede taille. Bij de omvangsmaat hoef je eigenlijk alleen maar centimeter op te tellen en je. Dus 1centimeter verschil is Cup A, centimeter cup B, 1centimeter . En een beha koop je niet, als je nog niet de juiste maat weet.


Dan is je behamaat dus 'C', en in deze maat kun je . Even een vraagje, kan je de maat Bmet Cvergelijken? Als de beha niet goed past zijn er drie mogelijkheden: de omvang is te groot of te klein, de maat van de cup is te groot of te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts