donderdag 6 juli 2017

Marliesdekkers com

Officiële webshop van het hoogwaardige lingeriemerk Marlies Dekkers. Haar ontwerpen zijn welbekend om de uiting van kracht en zelfvertrouwen. Bekijk de unieke Marlies Dekkers BH's met perfecte pasvorm.

Bekijk de nieuwe collectie in de officiële Marlies Dekkers shop. Natuurlijk mag in dat rijtje de naam Marlies Dekkers niet ontbreken. Dutch Designers Outlet is al jaren trouwe volger van Marlies Dekkers en haar team, dus als . Hieronder vind je een kleine Marlies Dekkers outlet met kleine prijsjes!

Mocht u een bepaald artikel zoeken, vraag hier gerust om; . Pioneers in luxury lingerie and swimwear. Dit voorjaar heeft Marlies Dekkers zich laten inspireren door de altijd gracieuze geisha. Zij is de levende belichaming van de kunst van het verleiden en wijd . Marlies Dekkers ontwerpt vanuit haar eigen visie. Ze wil het zelfvertrouwen van vrouwen een flinke boost geven. Haar lingerie inspireert avonturiers, dromers en . Welkom bij dé Marlies Dekkers specialist van NL.


Bekijk nu ons verleidelijk grote assortiment Marlies Dekkers lingerie.

Ook in G-cup Gratis verzending! Ontvang korting bij Marlies Dekkers met kortingscodes en acties. Bekijk hier deze Marlies Dekkers kortingscode van korting. In 19Marlies Dekkers started up her own lingerie brand Undressed. Driven by her many creative ideas she designs her own lingerie collection based on her . Marlies Dekkers (Elisabeth Maria Johanna Dekkers, Oosterhout, November 1965) is a famous Dutch lingerie designer.


Marlies Dekkers (Elisabeth Maria Johanna Dekkers, geboren in Oosterhout op november 1965) is een beroemde, Nederlandse modeontwerper. Breng vandaag nog een bezoek aan de Marlies Dekkers luxe outlet boetiek hier in Maasmechelen Village. Openingstijden en beoordelingen van de winkel van Marlies Dekkers in Rotterdam.


Marlies Dekkers (Oosterhout, november 1965) is een Nederlandse modeontwerpster die internationaal doorbrak met haar lingerielijn Undressed. De titel van het nieuwe boek dat gebaseerd is op campagnefoto's van Marlies Dekkers is niet bepaald van toepassing op de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts