maandag 22 januari 2018

Livera corset

Maak kennis met de vriendelijke service van Livera! Vind een lingeriewinkel bij jou in de buurt of shop mooie lingerie setjes in onze webshop! Livera biedt een uitgebreide en trendy collectie lingerie, badmode en nightwear die je .

Damesondergoed kan bestaan uit bustiers, jarretels, corsetten, maar natuurlijk. Body corset van livera van deel , elasthanne,maat 80b ,uk ,made in belgium ,verstelbare banden, zo goed als nieuw. Sexy zwart tule bustier met beugels ( jarreteltop) met roze en rode bloemen.


Haaksluiting achterkant (verstelbaar op breedtes).

Vind livera in ons breed assortiment Kleding en accessoires. Livera Lace Corset Bustier 80C New. View in total Corset shops companies in Zandvoort. Voorgevormde beugel BH van Livera met streep motief. Buy sexy black corset tops, plus size corsets bustiers lingerie and more waist trainer for women at . Dat was er eentje die als een corset alles bij elkaar hield.


Zulke hebben ze niet bij Livera en Hunkemöller. Ik had niet gedacht dat ik met mijn . Verder bij de Hema, V Livera en Hunkerbunker Lexis.

Vind alle producten van Livera en ruim 3andere webwinkels in onze. Denk aan een corset, corrigerende lingerie, onderjurken, slips, boxershorts en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts