woensdag 24 januari 2018

Panty fishnet

De herfst is aangebroken en tot de winter echt van start gaat is het heel leuk om je favoriete . Op Instagram heb ik de afgelopen tijd weer een opvallende fashion-trend voorbij zien komen: de fishnet panty trend! Steeds vaker zie je 'm voorbij komen op straat: de fishnet panty.

Voor als je 'm nog niet kent, dat is zo'n panty die meer gaten heeft dan stof. De Fishnet Animal Panty van House of Holland is een fijne visnet panty die is voorzien van een oversized opaque animal print design. Bestelnummer: 868-49-0Meer Pamela Mann.

Dames fishnet panty +size van Pamela Mann. Scoor nu de nieuwste fashion MUSTHAVE van 2017: onze fishnet panty in verschillende modellen! In de 'Sugababes en Pussycat Dolls tijd' was het heel normaal; de fishnet panty. De laatste jaren werd het soms als ordinair gezien maar nu is . Sexy fishnet panty - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Ook dit seizoen brengt het merk de hippe 'Fishnet panty' in een recente uitvoering.


Voordelig geprijsd én tegelijk van een onberispelijke kwaliteit. Het is dan wel officieel herfst, maar the sun is still out! Dé fashion musthave van dit moment, de fishnet stockings!

Veel gespot bij bekende bloggers en in het straatbeeld. Deze panty heeft grote gaten en is makkelijk . Deze panty heeft kleine gaten en is makkelijk . Kijk voor de leukste accessoires op Le Closet. Snelle levering, gratis verzending boven de euro. Hele mooie transparante visnet panty met innovatieve naadloze broekje.


Sheer tights with innovative seamless panty and overlapping . Koop dit product nu en verdien Fab Points! Mail mij als dit item weer op voorraad is. Zwarte net kousen met een elastische band aan de bovenzijde. Combineer de panty's met een ripped jeans of draag de fishnet thights met een nette blazer en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts