donderdag 7 juni 2018

Cerruti 1881 boxershorts

Cerruti boxershorts 2-pack – Heren XL. Extra informatie: -Merk: Cerruti 18-Materiaal: katoen, elastaan -Kleur: Zwart -Aantal stuks: boxershorts . Set van Cerruti 18Boxershorts - Meerkleurig - XXL.

CERRUTI 18Boxershorts 2st-Pack Grijs - XL. En dan ook maar meteen kwaliteit boxers. Vandaag hebben we ze van modehuis Cerruti in de aanbieding, fris in de kleurtjes en nog frisser in het textiel.


En wist u dat vrouwen mannen leuker vinden wanneer de man aandacht besteedt aan zijn ondergoed?

Reden te meer om deze mooie boxers van Cerruti 1881 . Boxershorts van Cerruti 18(5-pack). Met deze kleurrijke 5-pack van Cerruti zou het een zonde zijn om je boxershort constant te verstoppen onder een broek. Deze elegante Cerruti 1181-boxershorts komen in klassiek grijs en zijn met een extra portie stijl gezegend. Het stretch-katoen en de elastische comfortband . Het kopen van Cerruti 18boxershorts doe je bij Boxershorts4u.


Onze collectie aan Cerruti 18boxershorts zijn direct uit voorraad leverbaar : vandaag . Voorzien van een elastische band met het logo van Cerruti 1881; Optimale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm; Geschikt om in . Dit heren ondergoed is van het Italiaanse designerlabel Cerruti 1881.

Hoogwaardig en comfortabel, en dat merk je! De boxers zitten comfortabel omdat ze zijn . De boxershorts van Cerruti 188 een Italiaans designer label zijn comfortable om te dragen door het hoge percentage aan katoen. Dat bewijzen ze met hun zeer comfortabel dragende boxershorts. Ze zitten erg prettig om je benen en voelen heerlijk zacht aan. Ik heb net nieuwe Cerutti 18boxershorts gekocht.


De gebroeders Cerruti maken als fabrikant van luxe stoffen al naam vanaf het jaar 1881. Het label kenmerkt zich door gebruik van materialen van uitzonderlijke . Pack Cerruti boxers met verschillende kleuren Van de Italiaanse ontwerpen Nino Cerruti Comfortabele pasvorm Hoog percentage katoen katoen en . Heren boxershorts, maat S, Cerruti 188 zwart, grijs, € 2-, Kavel sluit op: april 2020:00:00. Dat bewijzen ze met een zeer comfortabel shorts. Ze zitten erg prettig om je benen en voelen heerlijk zacht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts