vrijdag 22 juni 2018

Oroblu sunny 8

Dunne, transparante zomerpanty (denier) met een natuurlijke uitstraling voor een 'blote benen' effect. De panty heeft een open teengedeelte, dus perfect te . Deze basic zonnige teenloze toeless panty van Oroblu is een mooie toevoeging aan elk zomers item.

De Sunny is voorzien van een teenloos gedeelte, . Matte transparante zomerpanty van Oroblu in denier met platte naden en een natuurlijk, zongebruinde 'blote benen' effect. De Oroblu Sunny Toeless is de perfecte teenloze zomerpanty voor in peeptoes of een open schoentje. De Oroblu Sunny Toeless Panty is een zeer .

Dunne, transparante zomerpanty (den) met een natuurlijke uitstraling voor een blote benen effect. Deze panty draagt zeer comfortabel. Bestel nu de Oroblu sunny panty in sun online bij Annadiva. Op zoek naar Oroblu Panty No Toe Sunny in denier ? Een dunne transparante zomerpanty van denier waarbij het lijkt alsof je geen panty draagt; blote benen effect.


De Oroblu Sunny denier panty heeft geen tenen en is ideaal om met open schoenen te dragen in de zomer. Super transparante zomerpanty zonder tenen. Deze dunne panty is zeer fijn geweven en vrijwel onzichtbaar. Toch zorgt hij ervoor dat jij zonder zon mooie .

Deze prachtige, denier, teenloze zomerpanty is de Sunny panty van Oroblu, die je bij SOSHIN in de zongebruinde huidkleur Nude kunt bestellen. De levertijd van deze maat is tot werkdagen. Gratis verzending vanaf 5-; Snelle levering uit voorraad; Gratis retourneren; Lingerie en . Oroblu Sunny toeless denier zomerpanty natuurlijke uitstraling voor een 'blote benen' effect transparante broekgedeelte de platte naden katoenen kruisje . Dunne, teenloze zomerpanty met een natuurlijke uitstraling voor een 'blote benen' effect. De Sunny panty is extreem dun, slechts denier. De Oroblu sunny heeft geen tenen, dus wanneer je een open schoen draagt is het niet zichtbaar dat je een panty draagt.


De Sunny denier is verkrijgbaar in . De panty is voorzien van een onzichtbaar . Oroblu - Sunny Panty (zonder teengedeelte), denier, kleur Sun - GRATIS VERZENDING vanaf €3- Voor 17:besteld? Oroblu Panty Sunny 8; Dunne, transparante panty zonder teen; Geeft je benen een mooi bruin kleurtje; Transparant broekgedeelte; Platte naden; Katoenen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts