vrijdag 1 juni 2018

Onderborst korset

Wilt u direct een mooi figuur met een slanke taille? Het zit heerlijk comfortabel en het resultaat is verbluffend! Underbust Corset Groen met Kant en Lint Heel chique corset in donkergroen met kant.

Dit corset heeft aan de voorzijde een stalen sluiting ook wel stalen busk . Vind onderborst corset op Marktplaats. Op zoek naar een bepaald onderborst corset, maar niet gevonden wat je zocht? De mooiste corsetten voor de scherpste prijs.

Op zoek naar een specifiek corset? Een onderborst corset loopt vanaf tot net onder de borsten tot de heupen. Hier zijn variaties op waarbij het onderborst corset tot net boven of juist over de . Taille Onderborst Corset met Kant.


Onderborst corset - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Deze lederlook onderborst corset heeft flexibele staven voor een perfecte pasvorm. De voorzijde heeft sluiting in metalen geraffineerde en brede bandjes.


Een echt klassiek Onderborstkorset uit Glanzend rood satijn met zwarte verticale banen . Paars Underbust corset met riem detaillering over het midden.

Het is afgewerkt met een stalen busk sluiting en sterke koord vetersluiting aan de achterkant. Ivoor satijnen onder buste corset met een stalen busk sluiting aan de voorkant. Het corset is lang niet zo breed als op de foto. Als je het over je buik doet komt hij lang niet tot aan je bh.


Koop dan nu online echte Burleska Underbust Corsets , ook voor de andere kleding ben je bij ons aan het juiste adres! Je kan Online Groothandel taille cincher corset,bovenborstcorset,lederen underbust corset,taille cincher,,Groothandel vrouwen kleding en accessoires,Vrouwen . Gegarandeerd de goedkoopste: Corsetten bij Attitude Holland. Datex korset met lange doorlopende ritssluiting aan de voorzijde.


De achterzijde heeft een brede vetersluiting. Het korset is aan de voorkant voorzien van . Perfecte corrigerende lingerie voor grote maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts