maandag 1 april 2019

Panty slip

De Valentine is een corrigernde dames pantyslip van RJ Bodywear in de kleur wit, die aansluit tot hoog in de taille. Door het dragen van deze Valentine werkt u . Elastische geribde boordjes aan de pijpzomen.

Met deze actie opent u een modaal . Hoogwaardige en exclusieve panty slips voor veeleisende vrouwen, nu verkrijgbaar in de officiële Triumph Online Shop. Shop online voor Pantyslip uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.

Pijpsnit, Normaal gesneden pijpjes. Door een siliconenstrip aan de bovenkant blijft de slip goed zitten. De slip wordt tot aan de beha gedragen en is daardoor uitermate geschikt onder jurkjes en . De Perle corrigerende Panty slip van PrimaDonna is uitgevoerd in de kleur Natuur. Deze ivoorkleurige slip werkt op de love handles en heeft daarnaast extra . Bestel nu de Perle panty slip in Caffe Latte online bij Annadiva.


Bestel nu de Perle panty slip in Charbon online bij Annadiva. Elastisch katoenen hoge damesslip, katoen, elastan.

Aan de benen een fraai elastisch randje, en de bovenzijde is . Beeren boxershort voor dames van comfortabel elastisch katoen. De boxer met korte pijpen heeft een badstof zadelkruis dat extra comfort geeft. XL Lingerie is specialist op het gebied van grote maten lingerie. Wij hebben ruim jaar ervaring in bodyfashion.


Naast de webwinkel hebben wij een fysieke . Pantyslip beschermt tegen schuren aan de binnenkant van de benen. De Beeren dames panty slip Petra is een klassieke onderbroek die hoog in de taille zit en heeft rechte pijpjes. De taille van de Beeren panty slip Petra is afwerkt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts