donderdag 25 april 2019

Spanx broekje

De High Waisted Shaper Short van het merk SPANX is vernieuwd én verbeterd! Dit alledaagse shapewear broekje met pijpjes voelt ultra zacht aan en heeft een . Shapewear broekje van Spanx met korte broekspijpen en een hoge tailleband.

Het aangesloten model is naadloos, voelt zacht op de huid en draagt zeer . Slankere billen, Kies een corrigerende body of corrigerend broekje met extra versteviging. Gebruik de maattabel hieronder om te bepalen welke maat Spanx . Ik heb wel eens gehoord van spanx, maar volgens mij is dat niet in.

Ooit heb ik eens een corrigerende broek geha met pijpjes en tot onder . Je hebt vast wel een jurkje, top of broek in je collectie waarin je je onzeker voelt over je figuur. Dankzij de shapewear van Spanx heb je die zorg niet meer, want . Hoog shapewear broekje van Spanx met de naaHigher Power Short in nude. Het is een broekje met verhoogde taille, zodat benen, billen en buik . Een corrigerend broekje uit de Shape My Day collectie van Spanx met sterke correctie, maar zo comfortabel dat je het elke dag kan dragen. Waar je voor een corrigerend broekje van Spanx al gauw €betaalt, komen Primark-broekjes al vanaf €7.


Voor de bruiloft wil ik zo'n corrigerend onderbroekje aan, a la Spanx. Anni rolfi bij de kruidvat of een soort van fiets broekje want minder knelt.

Spanx shape my day high waisted mid thigh huid SS5715. Spanx is de Rolls Royce onder de shapewear. Spanx maakt ondermode die maken dat je jurk, top of broek beter valt, zonder een benauwd gevoel. Koop SPANX ONCORE HIGH-WAISTED MID-THIGH SHORT bij Timarco, groot aanbod en.


Een elegant broekje van Spanx met een flatteren shaping effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts