dinsdag 3 september 2019

Prima donna sambal bh

PrimaDonna online kopen serie SAMBAL natuur, caffé latte. PrimaDonna - BH zonder beugel Front . Prima Donna Sambal gemakkelijk online bestellen. Bekijk de gehele lingerie serie in alle kleuren en profiteer van onze acties en scherpe prijzen.


De meest populaire PrimaDonna BH-snit. Deze BH geeft comfortabele steun aan alle borsttypes, corrigeert de vorm en lift de . De Sambal beugel BH van PrimaDonna is uitgevoerd in de neutrale Natuur kleur.

Deze ivoorkleurige BH geeft een zeer goede ondersteuning aan je borsten. PrimaDonna is dé specialist in luxe lingerie voor grotere cupmaten: C-D-E-F-G-H-I-J. Probeer onze legendarische pasvorm en je wilt nooit meer een andere BH. Grote afbeelding Grote afbeelding.


Sambal is het neusje van de zalm in de borstcorrigerende lingerie. Beugel-beha Deze BH geeft comfortabele steun aan alle borsttypes, corrigeert de vorm en lift . De belijning van deze tweedelige beugelbh is horizontaler dan die van andere PrimaDonna series. De cups zijn iets hoger en sluiten beter aan, zodat de . Bekijk nu ons verleidelijk grote assortiment Prima Donna lingerie in cupmaat a tot.

Niet alleen kunt u bij onze de meeste primadonna series online bestellen; maar wij bieden ook een bijzonder diep maten en bh .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts