woensdag 11 september 2019

Rago shapewear nederland

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. RAGO Style 5– High Waist Leg Shaper Light Shaping .

De grootste jarretel speciaalzaak van Nederland. Daar naast hebben we een flinke collectie shapewear van de merken Rago Shapewear en Trinny . Merken als Burleska, Affinitas, Berkshire, Honeydew, Blush, Lisa's Folly Luxe en Rago Shapewear garanderen een veelzijdig aanbod voor iedere liefhebster . Rago Shapewear jarretels, perfect draagcomfort door het gebruik van moderne materialen zoals nylon, lycra en spandex.

Als één van de weinige webshops in Nederland heeft Suzet de Bullet Bra. Daarom hebben we gekozen voor pantyslips van Cette, Rago shapewear en . Nederlan slechts een enkele lingerie winkel verkoopt ze nog. Rago Shapewear is een fabrikant uit de USA die als een van de weinige nog echte klassieke . Als primeur voor Nederlan biedt Suzet.


Rago Shapewear heeft een taillevormer (hieronder links) die met en zonder . Vintage Shapette 62van Rago shapewear, Deze mooie Shapette is gemaakt in de VS, en is gemaakt van nylon en spandex. Het ziet er zeer klein, maar het .

Shapewear hemd voor mannen Maat XL (Zwart en Wit). Er zijn maar weinig winkels in Nederland die mooie lingerie verkopen die binnen de vintage en pin up. Buy Rago Women's Waist Cincher and other Waist Cinchers at Amazon.


I want shape wear to hold me firm under my clothing and enhance my figure.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts