woensdag 4 september 2019

Rood latex jurkje

Latex jurkjes van small tot en met XXXL in het zwart, rood of transparant uit de grootste standaard latex kleding collectie van Nederland. Op de afbeelding zie je de zwarte uitvoering met de contrastkleur rood. Om latex jurkjes mooi te laten glimmen heb je een speciale spray nodig welke je kunt .

Op zoek naar een erotische korte latex jurk ? Bij ons vind je sexy korte jurkjes in mooie zwarte, rode of transparante latex. Op bestelling zijn ook andere kleuren . De jurk heeft aan de achterkant een rits.

Het oranje en rood aan de bovenkant en zijkanten is een . Zwart rode plussize transparant jurkje. Rood licht transparant latex jurkje. Het is vurig rood en het sluit zich rondom je lichaam als een tweede hui deze rode en licht transparante latex jurk.


Prachtige en getailleerde slip-on latex jarretel jurk, met voorgevormde cups en schouderbandjes. We hebben een uitgebreide voorraad in sexy jurkjes en jurken voor dames. Latex Navy mini jurkje met contrasterende (rood) epauletten, kraagje, borstvak .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts