woensdag 20 november 2019

Sportlegging hunkemoller

De sportleggings zijn gemaakt van soepel, ademend materiaal waardoor je er makkelijk in kunt bewegen. Macht deze sportbroeken met een bijpassende sport . Vakantie veroorzaakt eigenlijk best wat stress: boeken, inpakken, paspoort checken, eventueel een oppas regelen, noem maar op.

Dames sportlegging uit de Doutzen Sport Collectie van Hunkemöller, uitgevoerd in een stretch kwaliteit. Het model is voorzien van elastische tailleban een . Dames sportlegging uit de Sylvie collectie van Hunkemöller, uitgevoerd in een stevige stof. Het model is voorzien van een dubbelgeslagen elastische tailleband . Dames sportlegging Gloss uit de Doutzen Sport Collectie van Hunkemöller, uitgevoerd in een stretchstof met een gemêleerd dessin en mesh panden. Dames sportlegging van Hunkemöller, uitgevoerd in een stretch kwaliteit.


Het aansluitende model heeft een elastische tailleband met een aantrekkoord en een . Dames sportlegging uit de Sylvie collectie van Hunkemöller, uitgevoerd in een stevige kwaliteit met een meerkleurig dessin. Dames sportlegging van Hunkemöller, uitgevoerd in een stretch kwaliteit met panterprint. Het aansluitende model heeft een brede elastische tailleban een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts