woensdag 20 november 2019

Tankini met bh sluiting

Een tankini is in feite een tweedelig badpak. Het hemdje heeft meestal een geïntegreerde beha, zodat je borsten prima ondersteund worden. Zo zijn er tankini's met beugel en zonder beugel, met ingebouwde BH en nog meer modellen die het verschil uitmaken tussen gewoon iets nieuws of iets .

Daarom hebben alle modellen met vaste en ook die met afneembare bandjes, een binnenwerk gebaseerd op de support van een bh. In de tankini zitten ingebouwde cups met beugels en een onzichtbare BH-sluiting met haakjes aan de achterkant. De schouderbandjes zijn verstelbaar.


De stoere Isobel tankini van Panache, is speciaal ontworpen voor vrouwen met een.

In de tankini is een onzichtbare beugel BH met achtersluiting verwerkt . Veel tankini's van Cyell hebben een verborgen (verstelbare) bh-sluiting voor extra stevigheid! Shop ook de bijpassende jurkjes, shorts of pareo's van Cyell . Voel je mooi, zelfverzekerd en super comfortabel. Je draagt als het ware een verlengde bh, super comfi!


In ons assortiment vind je de mooiste beugel tankini's. Extra feestelijk zijn de rijk bewerkte tankini's met kraaltjes, strikken, kettinkjes en sluitingen. De tankini-tops met voorgevormde en push-up bovenstukken . Elegante tankini-top in stijlvol zwart.

De voordelen van een bikini en badpak komen samen in de tankini. Op de rug zit een onzichtbare bh-sluiting. Montreal - Tankini Top - Lingerie direct online bestellen?


De schouderbandjes zijn verstelbaar, De tankini heeft een apart bh-lijfje met beugel en met aparte bh sluiting. De Tabu tankini van Freya is gemaakt van . Op zoek naar een trendy en comfortabele tankini? Laat je inspireren door het grootste aanbod kleurrijke tankini's en shop jouw nieuwe tankini online! De sport tankini bestaat uit twee delen, zodat je de top en het broekje in verschillende.


De zwemkleding van Freya is gebaseerd op het bh-maatsysteem. Monokini Badpak Tankini outlet Bikinifun 44. Nieuwe tankini van cyell met beugels en bh-sluiting aan de achterkant kleur sumatra berry maat . De tankinitop heeft ingebouwde, niet voorgevormde cups met beugels en een onzichtbare BH-sluiting aan de achterkant met of haakjes. De tankini top Montreal van Fantasie is uitgevoerd in een zwarte print. De tankini Montreal heeft aan de zijkanten touwtjes zodat jezelf de . Wat deze tankini zo apart maakt is de plooien aan de voorzijde en de speelse detail tussen de cups.


Bestel Lidea Tankini Dancing Bows bij Control Fashion! De Lidea Dancing Bows is een fijne tankini met een ingebouwde beha met beugels voor. Ingebouwde beugel bh met achter sluiting; Verstelbare schouderbandjes . Badmode - bikini - badpak - tankini - bikini top -zwem bh.


Met een zilverkleurige clips sluiting op de rug en zilverkleurige accenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts