dinsdag 3 maart 2020

Tepelspeeltjes

Bestel Tepel Speeltjes discreet bij Hot Stuff. SM - Ketting Tepelklemmen of de Fifty Shades of Grey - Vibrerende Silicone Tepel Klemmen. Tepelspeeltjes zijn gemaakt om de tepels extra te stimuleren, er zachtjes of juist hard in te knijpen of er aan te zuigen.

Welk tepelspeeltje u ook kiest, het draagt . Zoek de grenzen van intens genot op met het gevarieerde assortiment tepelklemmen en tepelzuigers. Tepelzuigers met ringen ideaal om aan te trekken, gewichtjes aan te hangen of voor bondage spel. Ruim assortiment tepelzuigers en tepelklemmen uit voorraad leverbaar.

Bekijk onze aanbod tepelspeeltjes. Heerlijk je eigen borsten verwennen op een speciale manier? Geef plug and play een geheel nieuwe betekenis met deze geweldige tepelklemmen die op USB aandrijving werken. Deze verstelbare gevederde tepelklemmetjes zijn voorzien van luxe zachte veren die de huid prikkelen als ze zwaaien.


Review Metal Worx Magnetic Nipple Clamps. Net als alle andere speeltjes van de Metal Worx serie wordt dit geleverd in een stevige doos dat versierd is met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts