donderdag 26 maart 2020

Wing bh

Op zoek naar Magic Bodyfashion Strapless BH Wing Bra ? Vergelijk mooie bh's uit de ruime nieuwe collectie van o. Hunkemöller, Zalando Wehkamp in alle soorten maten: laagste prijs online!

De WING BRA heeft extra zijvleugels die op de huid worden geplakt waardoor de bh een backless strapless BH in een balconette-model is. De Wing Plakbeha is een blote rug beha en bestaat uit twee vaste cups met een plakkende binnenzijde en zorgt voor een vrijer gevoel zonder het gemis van . I received the Magic Wing Bra and the Magical Strapless bra! Helaas was ik niet in het bezig van een goede rugloze BH op dat moment, dus .

Bestel Magic Magic Tricks Tips Rugloze Bh bij Control Fashion! Direct uit voorraad leverbaar, uitgebreid betaalgemak, Gratis thuisbezorgd. Het grote voordeel van de Luxe Vleugel BH met kant is dat deze BH zonder bandjes is! Door het kant is deze bh ook nog eens erg vrouwelijk en sexy. De BH bestaat uit twee vaste cups met een plakkende binnenzijde, net zoals de . Dankzij deze Air Wing BH kunt u tops en strapless jurken vol vertrouwen dragen.


De Air Wing Beha is een zelfklevende, lichte beha met push-up effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts