vrijdag 16 februari 2018

Lingerie sylvie

Van BH's en slips tot badmode en nachtmode. Shop nu eenvoudig de gehele Hunkemöller collectie online! Sylvie Meis zet Londen op stelten in lingerie - JFK,rh:jfkmagazine.

Zien: de nieuwe sexy lingeriecollectie van Sylvie Meis voor Hunkemöller,rh:cosmopolitan. Wat vinden we van het achterwerk van Sylvie? Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.


La Meis komt binnenkort met een eigen lingerielijn, Sylvie Flirty Lingerie genaamd.

Daar hoort ook een swimwear-lijn bij, die beiden door haar . De lijn krijgt de naam Sylvie Flirty Lingerie, schrijft het AD. Er komt ook een lijn met badkleding. Beide lijnen worden uitgegeven door haar . The Sylvie Collection' kent zowel lingerie als swimwear collecties én begin dit jaar is daar ook een sport collectie aan toegevoegd. Sylvie Meis gaat haar eigen lingerielijn, Sylvie Flirty Lingerie genaam lanceren. Hunkemöller innoveert collectie na collectie om de alledaagse vrouw te voorzien van de mooiste lingerie, badmode en sportkleding.


Er leek een einde gekomen te zijn aan de foto's van model en presentatrice Sylvie Meis (38) in lingerie toen haar samenwerking met . Koop of Verkoop sylvie op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts