donderdag 8 februari 2018

Onderbroek maat

Check het hier in onze handige maattabel met verschillende merken en vind jouw perfecte maat ondergoed. Bepaal de juiste BH maat met het stappenplan. In de maattabel kan je ook boxershorts en onderbroek maten bepalen.

BH maten - omvang (onder de borst gemeten - in cm). BH maten - cupmaat (op de borst gemeten - in cm). Maten en afmetingen kunnen variëren per fabrikant, merk en vorm.


Om de taille te meten, plaatst u het meetlint op de plaats waar de taille het smalst is.

Er is niks zo vervelend als een onderbroek die niet goed zit. Met de onderstaande tabel kan je opmaken welke maat het beste bij jou past. Ondergoedmaten variëren namelijk per fabrikant. Controleer voordat je een bestelling doet goed je maat.


De juiste maat boxershort is belangrijk voor het draagcomfort. Hoe je je maat berekent én nog meer handige tips, lees je in dit artikel. Ten Cate - Sloggi - HL - Beeren - Schiesser Ondergoedshop.


Als u uw maat wilt meten kun je dit het beste doen in je ondergoed. Dit voorkomt dat de metingen groter uitvallen.

Onderstaand treft u een overzicht van de maten voor babyondergoe kinderondergoe en voor heren- en damesondergoed. Grote maten direct en gemakkelijk te bestellen op Sliponline. Comfortabele kleding die lekker zit en waar uw zich goed in voelt.


Natuurlijk is het belangrijk dat een onderbroek prettig zit. Daarom vind je hieronder een maat tabellen, zodat je goede keuzes kunt maken. Omrekenen van maat onderbroek naar maat van slips en pants. Want een volwassen man koopt zijn eigen onderbroeken. Grote maten heren ondergoed van A-merken zoals Ceceba en Duke Clothing, zoals boxershorts, slips, onderbroeken, onderhemden vindt u bij Plusman.


Is onderstaande maten-tabelen niet voldoende voor uw keus ? Bestel online grote maten ondergoed. De door ons aangegeven maten in de maattabel zijn gemiddelde maten en kunnen per.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts