vrijdag 18 mei 2018

Bikini maat berekenen

Je zoekt een bikini en wilt deze het liefst meteen in de juiste maat aanschaffen. Niet één die afzakt, te strak zit of überhaupt niet eens past . Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva.

De bikinibroekjes van Panache vallen over het algemeen een maat groter. Bereken hier eenvoudig en snel je bh maat. Van de vrouwen draagt de verkeerde bh maat.


Bekijk de instructievideo en ontdek je perfecte pasvorm!

Maat borst (cm), - 8 - 9 - 9 - 10 1- 108. Weet je niet precies welke bikini maat je hebt? Neem het verschil in centimeters om je cupmaat te bepalen: . Eenvoudig zelf je bikini maat opeten en bepalen. Bekijk ook de tabel voor de bikini . Als er nog vingers onder je bh-band passen, heb je een goede maat. Het is altijd het beste om je maat op te laten meten door een lingerie specialist.


Bikini) slip maten = XS = = = S = = = M = = = L = 16 . Maattabel - Hier zijn enkele nuttige maattabellen om u te helpen de juiste maat van uw zwemkleding te bepalen.

Lees hier over de verschillen en over de maten in Nederlan Engeland én Europa. De tabel geeft een indicatie van je BH-en onderstukken maat. Voor de juiste berekening van je BH-maat adviseren wij je naar één van onze winkels te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts